„Valakit vendégül látni annyi,
mint felelősséget vállalni arra, hogy
mindaddig, amíg nálunk van,
gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Anthelme Brillant – Savarin
francia mesterszakács író.

Éttermünk jelenlegi nevével és arculatával 2012 januárja óta áll a gasztronómia térképén. Korábban egy nagy étteremlánc helyi franchise üzleteként működött 2002 óta. Akkor, hogy elinduljunk az önállósodás útján, köszönetet kell mondanunk Szatmári Gábornak, az említett étteremlánc tulajdonosának. Az Ő pozitív hozzáállása és segítőkészsége nélkül nem biztos, hogy most itt tartanánk. Köszönjük!

Mindketten a vendéglátásban éltük-éljük az életünket, így tisztában voltunk vele, hogy csak rengeteg munkával, alázattal és lemondással tudjuk céljainkat elérni. Étlapunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki kedvére válogathasson, akár húsimádó, akár vegetáriánus ételre vágyik. Üzletünk mindkét szegmensében – mind a házhoz szállításról, mind az étteremről legyen szó – a gyorsaságra, minőségre és a vendégek maximális kiszolgálására törekszünk. Ezt csak kollégáink odaadó munkájával tudjuk megvalósítani.

Büszkék vagyunk nemrég nyílt új éttermünkre, ahol családi ünnepekhez (keresztelő, első áldozás, születésnap, névnap), baráti összejövetelekhez is kellemes környezetet biztosítunk. A jó idő beköszöntével fedett teraszunkon is kikapcsolódhatsz. Éttermünk pub részén lehetőséged van az éppen aktuális sporteseményen kedvenceidnek szurkolni. Éttermünk nyitva tartása hétfőtől – Szombatig 11 – 22 óráig, vasárnap zárva.

Amennyiben otthonod kényelmében fogyasztanád ételeinket hívd a a 94/516-516; 20/8 516-516; 30/371-9036 számot vagy rendelhetsz online is weboldalunkon a www.donpepito.hu-n. Újjításunk, hogy online rendelés esetén kártyás fizetésed intézheted kényelmes foteledből, akár egy webshopból történő rendeléskor. Házhoz szállításunk a hétfőtől-szombatig 10-22 óra között áll rendelkezésedre.

Tisztelettel:

Szabó Tibor

Tulajdonos